Coaching en loopbaanadvies
Omvouw
Weiland

Filosofie

Waar staat het Coachatelier voor?
Ieder mens creëert. We maken keuzes die vorm geven aan ons leven en aan onszelf. We proberen natuurlijk altijd om de beste keuze te maken maar garanties krijgen we niet. We doen ons best, meer kunnen we niet doen. We hebben natuurlijk ook niet alles in de hand: soms overkomt het leven ons. Maar ook dan staan we voor de vraag: wat doen wij met wat het leven ons doet?

Gaandeweg leren we meer en meer wat belangrijk is voor ons. Leren we meer en meer wie we zijn. Dat gaat met vallen en opstaan. Er is geen andere manier ook al zouden we dat nog zo graag willen. We kunnen onze ogen open houden onderweg zodat we kunnen leren van onze keuzes. Dat vergt aandacht, eerlijkheid en moed. Van daaruit kunnen we steeds opnieuw iets in de wereld zetten wat helemaal eigen is, wat er nog niet eerder was.
Een atelier is bij uitstek een ruimte om te creëren, om naar buiten te brengen wat er in je leeft. Het is een ruimte van vrijheid, van ontdekking en van durf. Want uiteindelijk gaat het erom dat je het mee naar buiten neemt, het atelier uit. Om de stap te zetten, de keuze te maken die je weer dichter brengt bij wat, waar, wie je wilt zijn.

Het Coachatelier helpt je bij het creëren van mogelijkheden voor jezelf en bij het (her)ontdekken van je inspiratiebronnen, je verlangens en je vermogens. Met als resultaat: meer resultaat, meer gemak en meer plezier in je werk.